AJ skrev: ↑12 apr 2024, 20:39
dypen skrev: ↑12 apr 2024, 13:16
Se der, ja!
Dette er også et av mine mål denne sesongen, å handle langt mer lokaprodusert mat enn tidligere. Alle gårdsbutikker, slakteriutsalg osv. skal jevnlig besøkes i løpet av sommeren '24.
Utrolig mye bra å få tak i på disse utsalgene!
Så får det heller være at prisen ligger et stykke over KIWI/Rema/Coop nivå...
Syltetøy av bringebær, blåbær, tyttebær og markjordbær, forsåvidt også rips, fikser vi selv. Samme med sopp, som jeg har fått mer og mer sansen for.
Har fortsatt flere liter i en av fryserne fra den bærrike fjorårssesongen
![Perfekt :prf](./images/smilies/perfect.gif)
.
@AJ der må jeg glede deg, tyttebær som jeg kjøpte i dag har vært under halv pris i forhold til matbutikker rundt oss her. Egg og poteter er veldig billig å kjøpe rett fra bonden, vi handler mye via Reko ringen på FB som vi henter annenhver onsdag på Lillestrøm varemesse. Fruen baker flatbrød og lefse selv så her i huset er det en del kortreist mat
![Thumbsup :thumleft](./images/smilies/thumbsup.gif)