Problemer med gasshåndtak

Prat, råd og tips for dere med lett-MC, crossere o.l.
Svar
oktgor05
Innlegg: 1
Registrert: 08 jun 2022, 20:50
Motorsykkelen din: Suzuki - gsx-s - 125 - 2019

Problemer med gasshåndtak

Legg inn av oktgor05 »

Jeg kjøpte meg en brukt Keeway Speed 125, årstall 2006, men mener jeg har problemer med gasshåndtaket. Prøvde å starte den, og fikk det på en måte til, men sykkelen reagerte ikke når jeg vridde på gasshåndtaket. Lurer på om noen her vet hva som kunne vært gale? Kjøpte den for 3 dager siden, og personen jeg kjøpte den fra startet sykkelen, og kjørte med den. Gasshåndtaket vrir seg og begge veier uten problem, noe jeg syntes er litt rart, men kan for så vidt være at det er meningen. Kan nesten ikke noe om motorsykler, så er usikker. Om noen mener noe annet kan være problemet så er det bare til å si ifra!:)

SilverSmurfer
Innlegg: 981
Registrert: 21 mai 2020, 21:02
Motorsykkelen din: Honda Forza 350

Re: Problemer med gasshåndtak

Legg inn av SilverSmurfer »

Hvis du kan lage en video av hvordan gasshåndtaket fungerer så kan du jo legge til den. Gjerne mens motoren er i gang så folk kan se, og kanskje finne ut av hva som eventuelt er galt.

SamuelHolt
Innlegg: 1
Registrert: 26 mai 2023, 02:07
Motorsykkelen din: BMW Motorrad

Re: Problemer med gasshåndtak

Legg inn av SamuelHolt »

Det forekommer mig, at han er det. Min ven havde præcis det samme problem

Hei! Har du lyst til å oppleve spenningen ved kysten? Velkommen til CoastSaver, det mest unike online kasinoet du noensinne har sett! Bli med meg på et eventyr fullt av sjøsprøyt og fantastiske gevinster. Med vårt brede utvalg av spill, inkludert spilleautomater, blackjack, rulett og mer, er det noe for enhver smak. Vår brukervennlige plattform og lynraske utbetalinger gjør det enkelt å nyte favorittspillene dine når som helst og hvor som helst. Du kan også dra nytte av våre spennende bonustilbud og belønninger som vil ta spillet ditt til nye høyder. Bli med i CoastSaver -fellesskapet i dag, og opplev en verden av moro og rikdom ved kysten. Klar til å vinne stort? Kom ombord nå og ta del i denne utrolige reisen med oss!"

Svar