Guy Martin

Forum for alle typer MC motorsport, på bane, off-road og grus- og vinterkjøring
Svar
Brukeravatar
Busa Trond
Innlegg: 2724
Registrert: 23 sep 2010, 20:58
Motorsykkelen din: BMW R1200GSA 2016

Guy Martin

Legg inn av Busa Trond »

Har nok sett en god del klipp av denne mannen igjenom vinteren som gikk. Blir fasinert av hvordan det man kan ha så kontroll over en sykkel. Han er kjent fra Isle of Man og Ulster GP som har blit vist noen ganger her på mc-siden under http://www.mcsiden.no/viewtopic.php?f=1&t=1143" onclick="window.open(this.href);return false;. Bygger/reparere lastebiler som jobb, drikker øl og tar seg en fest som andre gjør i Irland. Men som kansje er en av verdens raskeste på Motorsykkel.
Gutten blir vist flau over å være midtpunkt, og trekker seg vist ofte tilbake i slike sammenhenger. Med slike holdninger og slik sport er det vel ikke slik vi ønsker at barna våres skal bli, men han er beundringsverdig allikevel. Han sier vist det at å kjøre på bane er like kjedelig som å se gresset vokse :P :p . Med livet som innsats så mener han selv at han kjører med full kontroll og ikke tar alt for stor sprang. Kunne kjørt en del fortere, men det er for stor risiko sier han.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=4SH7GgbC ... detailpage[/video]

Husker ikke om det var ifjor eller et år tilbake så hadde vi med en på Isle of Man. Sebastian eller hva navnet var, ( burde sjekket før jeg skrev dette :vs ). Men han gjorde det bra i klassen sin, mener jeg Googlet ham og han kom på andre plass i Nm, klasse husker jeg ikke.

Men når det er sagt, så er nok jeg den første til å skru av Pc når det kommer ei ulykke på disse løpene. Men å se gutta som kjører med kontroll og vel så det er kjempe moro.

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VXc29ZgutI[/video]

( Kansje ghost rider hadde fått bakhjul her.( Eller han en av guttene tro ))

Lamberghini
Innlegg: 193
Registrert: 29 mar 2011, 16:47
Motorsykkelen din: Honda NTV 650 Revere 1991
Sted: Bergen

Re: Guy Martin

Legg inn av Lamberghini »

Kjøpte TT3D: Closer to the Edge på blu-ray her forleden. Fabelaktig film. Guy Martin er likandes og siterbar til tusen, og TT-løpet er ikke riktig klokt. Det er sjelden en dokumentar er virkelig spennende, men for folk uten kjennskap til løpsresultatene er filmen nervepirrende. Anbefales på det varmeste.
Guy Martin er forøvrig ikke fra Irland, men fra nord-England. Anbefales kan også mannens siste TV-sprell, The Boat that Guy Built, en koselig infotainment-serie fra BBC. Han skal visstnok være i gang med nok en lignende serie til neste år, og går allerede for å være "den neste Fred Dibnah" (en eksentrisk skrue fra Bolton som jeg også tør anbefale at man sjekker ut, særlig om man har litt sansen for dampmaskiner og den slags).
Håper det går bedre for Guy i neste års TT, men jeg er redd han mangler roen de virkelige premiegrossistene innehar.

Svar