Ingen verken forretning eller hemmelighet

Ingen oppskrift heller for den del... Fyller opp et glass med brennenesleblader, fyller en enkel/nøytral vodka 43% og lar det stå i noen mnd. Smaker til med sukker etterhvert. Lærte en gang i gamle dager at en ikke burde bruke sterkere brennevin enn 43% til slikt fordi sterkere ville trekke ut stoffer en helst ikke ville ha (prøvd løvetannlikør med 60 en gang og det ble ikke noe godt). Brennenesleøl har jeg oppskrift på for det er litt mer omfattende: https://www.sveinha.com/j3/index.php/ma ... nenesle-ol
Litt farlig å kalle det brennenesleøl for da tror folk at det er noe i nærheten av pils e.l. men det er mer som en blanding av lett sommerøl og en lett hvivin eller noe sånn... Der er noe ølfrelste som har smakt og de er ikke veldig imponerte men jeg tror det har litt med forventninger å gjøre... og kanskje det er en smak en må vende seg til også...