
Har lenge vært usikker/skeptisk på hvordan Julaften og hovedmåltidet skulle bli,da vi har en tysk kokk ombord som ikke alltid er like lydhør for hvordan mat skal lages. Kan vel si det sånn at han mener at han har bedre greie på sånt enn oss andre,og det har han helt sikkert også. Men når det gjelder pinnekjøtt og kålrabistappe,så stemmer ikke det.
Derfor har vi andre over lengre tid,ja faktisk siden tidlig i høst,hintet om hvordan spesiellt kålrabistappe skal tilberedes,slik at Julemiddagen skulle bli en suksess. Stakkars fyr,det har ihvertfall vært 4 forskjellige påstander om hvordan den skulle lages+ hans egen villfarelse.
Nå er imidlertid det hele overstått,og jeg kan melde om at de fleste av oss spiste parten vår, og vel så det. Og det var ingenting gale med hverken det ene eller det andre,to sorter kålrabistappe laget han for sikkerhetsskyld.
Jeg kjenner at jeg er mett ennå, et døgn etterpå.
Og nå er det snart på'an igjen. Lurer på om det er ribbe ikveld.
Jaja,God Jul