Her er litt toscansk hverdagsmat.

Man starter kvelden med sopp. Den er kokt meget (!) forsiktig, og så lagt på glass med olje.
Det er slik man greier å beholde aromaen uten at det blir vassent. Til dette litt kjølig hvit.

I pastavannet koker man først blomkål, samtidig som litt (!) pepper og mye (!) hvitløk freses meget forsiktig
i olje fra oliven man har høstet selv her i landsbyen


Man rasper på parmesan, bittelitt grovmalt pepper, og serverer.
Til dette en Chianti.

Grønnsakene kuttes og gjøres klar; i bakgrunnen en femliters flaske med det som skal bli limoncello.
Innholdet i flasken er altså 2,5 liter 96% sprit, 2,5 liter vann fra kilden, og 1,9 kg sukker.

Fisken gjøres klar, legges i leirgryten, og i ovnen.

Til dette en kraftig hvit.

Til dessert kan det kanskje passe med Panetlleria sammen med ricotta da pecora.
Om vinen sier Wikipedia:
[TaSK]Pantelleria is known for producing obscure, but highly regarded, sweet wines of a remarkable golden-apricot color,
from the island's three wineries.