Enig i at spekepølse er godt, denne hvitløkspølsa fra Rekedal som de også selger, syns jeg er knallgod:
https://spekebua.no/butikk/spekepolser/ ... sefabrikk/
Du har ikke tilfeldigvis testet denne? https://spekebua.no/butikk/spekepolser/ ... s-kjokken/
Ser litt spennende ut, så jeg vurderer denne.
Snacks og mellommåltid hjemme og på tur. Forslag og hva vi foretrekker.
- Gammelsmurfen
- Innlegg: 1679
- Registrert: 09 nov 2020, 19:05
- Motorsykkelen din: BMW F850GS Rally 2022
- AJ
- Administrator
- Innlegg: 39726
- Registrert: 30 sep 2006, 18:46
- Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
- Bosted: Lunner på Hadeland
- Kontakt:
Re: Snacks og mellommåltid hjemme og på tur. Forslag og hva vi foretrekker.
Tror ikke jeg har prøvd denne hvitløkspølsa fra Rekedal. Men jeg har prøvd en fra en annen produsent. Og den var det ingenting å utsette på :) .Gammelsmurfen skrev: 27 jan 2022, 19:42 Enig i at spekepølse er godt, denne hvitløkspølsa fra Rekedal som de også selger, syns jeg er knallgod:
https://spekebua.no/butikk/spekepolser/ ... sefabrikk/
Du har ikke tilfeldigvis testet denne? https://spekebua.no/butikk/spekepolser/ ... s-kjokken/
Ser litt spennende ut, så jeg vurderer denne.
Den eneste spekepølsa jeg ikke har vært helt fornøyd med er en rødvinspølse, som jeg tror ikke hadde vært lagret/speket lenge nok.
Er forøvrig vokst opp på gård hvor vi laget egne spekepølser da jeg var barn for mer enn fem tiår siden.
Husker enda at disse hang i taket inne på stabburet.
Utrolig gode svartpølser

_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.


De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
- Gammelsmurfen
- Innlegg: 1679
- Registrert: 09 nov 2020, 19:05
- Motorsykkelen din: BMW F850GS Rally 2022
Re: Snacks og mellommåltid hjemme og på tur. Forslag og hva vi foretrekker.
Tror jeg skjønner hva du mener og det har jeg også opplevd med rødvinspølse, at den kan virke litt for rå og bløt.AJ skrev: 27 jan 2022, 19:57 Den eneste spekepølsa jeg ikke har vært helt fornøyd med er en rødvinspølse, som jeg tror ikke hadde vært lagret/speket lenge nok.
Jeg syns det er best når spekepølse har en viss tyggemotstand, da merker man litt mindre til det relativt høye fettinnholdet også

- AJ
- Administrator
- Innlegg: 39726
- Registrert: 30 sep 2006, 18:46
- Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
- Bosted: Lunner på Hadeland
- Kontakt:
Re: Snacks og mellommåltid hjemme og på tur. Forslag og hva vi foretrekker.
"Litt for rå og bløt" er veldig godt beskrevetGammelsmurfen skrev: 27 jan 2022, 20:16 Tror jeg skjønner hva du mener og det har jeg også opplevd med rødvinspølse, at den kan virke litt for rå og bløt.

Mye bra ellers fra Spekebua, men jeg savner blåbærpølsa...
Men den får jeg tak i andre steder :) .
Eller må jeg si at kveldens mellommåltidsnacks med konjakkpølse smakte meg bra!
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.


De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.