Bjerknez skrev: ↑03 sep 2022, 08:41
Skjønner. Hadde vært artig å visst HVOR innholdet faktisk kommer fra. Er mye rart som skjer i matverdenen som lurer oss forbrukere. Kan godt være det er Spania, men man vet jo egentlig aldri. Men det er kanskje en diskusjon som passer et annet sted....
Du må gjerne diskutere dette i annen tråd.
Jeg stopper her med å nevne at jeg neppe tror 24 Hour Meals sender råvarer med opprinnelse i Sverige til Spania for å få en fabrikk der til å lage disse hurtigmiddagene...
Tror nok det er mest sannsynlig at råvarene er fra nettopp Spania, evt. et eller flere av nabolandene.
________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
MC'er:
Suzuki GSX 1100 EF, 1985 (1991), Yamaha TDM 900, 2006 (2006 - 2010), Triumph Tiger 1050 SE, 2010 (2010 - 2012), Moto Guzzi Stelvio 8V, 2012 (2012 - 2015), KTM 1290 Super Adventure, 2015 (2015 - 2018), KTM 1290 Super Adventure S, 2018 (2018 - -->), KTM 390 Duke, 2021 (2021 - 2023), Moto Guzzi V7 850 Special 100 Anniversary (2023 - -->)
KTM 1290 SA S - nok en god grunn til oppmaskinering
Jompa skrev:Tankbeskytter (dekal) og 2,5 cm risere til styret.
Da er det begynt, å gjøre sykkelen til din... finn du deg til rette, er vel litt ainna kjørestil?
Sent fra min SM-A715F via Tapatalk
Begynner absolutt å føle meg hjemme på Triumphen.
Bakoverlent og fremoverlent kjørestil merker godt forskjellen ja.
Det er vanskelig å holde fartsgrensen, så jeg må skjerpe meg.
Klarte jo å miste lappen med Harlyen.....
Bjerknez skrev: ↑03 sep 2022, 08:41
Skjønner. Hadde vært artig å visst HVOR innholdet faktisk kommer fra. Er mye rart som skjer i matverdenen som lurer oss forbrukere. Kan godt være det er Spania, men man vet jo egentlig aldri. Men det er kanskje en diskusjon som passer et annet sted....
Er det produsert i Varberg så går det bra for meg
dypen Tempo Swing 150, Monark Maraton ILO Piano 50, Tempo Comet 60 +++ Suzuki AS 50, Yamaha LS2 100 første, Yamaha LS2 100 andre, Yamaha RS 100, Kawasaki Mach III H1 500, Honda CB750 Four K2, Kawasaki Z1000, Yamaha XT500, Baotian BT50QT, Chang Jiang 750 M1S sidevogn, Honda CB500X, KTM 1050 Adventure, Yamaha YZF-R1 5JJ, KTM 1290 Super Adventure S, Honda XL700VA Transalp, Kawasaki KZ900-A4, Kawasaki Z1A 900, BMW K1600GT, Yamaha XS500D 1H2
Bjerknez skrev: ↑03 sep 2022, 08:41
Skjønner. Hadde vært artig å visst HVOR innholdet faktisk kommer fra. Er mye rart som skjer i matverdenen som lurer oss forbrukere. Kan godt være det er Spania, men man vet jo egentlig aldri. Men det er kanskje en diskusjon som passer et annet sted....
Er det produsert i Varberg så går det bra for meg
Joda, fikk bare inntrykk av at det ble fremstilt som gourmet. Vi snakker frysetørret mat på pose her. Uten at det er noe galt med det. Hadde gått rett ned hos meg vertfall. Så lenge det er kalorier så glir det ned hos meg.
Bjerknez skrev: ↑03 sep 2022, 08:41
Skjønner. Hadde vært artig å visst HVOR innholdet faktisk kommer fra. Er mye rart som skjer i matverdenen som lurer oss forbrukere. Kan godt være det er Spania, men man vet jo egentlig aldri. Men det er kanskje en diskusjon som passer et annet sted....
Er det produsert i Varberg så går det bra for meg
Joda, fikk bare inntrykk av at det ble fremstilt som gourmet. Vi snakker frysetørret mat på pose her. Uten at det er noe galt med det. (Min utheving - AJ) Hadde gått rett ned hos meg vertfall. Så lenge det er kalorier så glir det ned hos meg.
Tenkte å ikke kommentere mer, men når det kommer faktafeil så gjør jeg det likevel. For faktafeil bør vi unngå. Også når det gjelder dette.
Fordi dette er feil, Bjerknez. JULA hurtigmiddagen fra 24 Hours Meals er ferdiglagede retter som bare skal varmes opp, evt. spises som de er, dvs. uten å varme de opp. Såkalt mykhermetisert ferdiglaget rett.
Altså ikke frysetørret mat på pose, slike man må tilsette varmt vann for at det skal bli et måltid av det.
________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
MC'er:
Suzuki GSX 1100 EF, 1985 (1991), Yamaha TDM 900, 2006 (2006 - 2010), Triumph Tiger 1050 SE, 2010 (2010 - 2012), Moto Guzzi Stelvio 8V, 2012 (2012 - 2015), KTM 1290 Super Adventure, 2015 (2015 - 2018), KTM 1290 Super Adventure S, 2018 (2018 - -->), KTM 390 Duke, 2021 (2021 - 2023), Moto Guzzi V7 850 Special 100 Anniversary (2023 - -->)
KTM 1290 SA S - nok en god grunn til oppmaskinering
Bjerknez skrev: ↑03 sep 2022, 08:41
Skjønner. Hadde vært artig å visst HVOR innholdet faktisk kommer fra. Er mye rart som skjer i matverdenen som lurer oss forbrukere. Kan godt være det er Spania, men man vet jo egentlig aldri. Men det er kanskje en diskusjon som passer et annet sted....
Er det produsert i Varberg så går det bra for meg
Joda, fikk bare inntrykk av at det ble fremstilt som gourmet. Vi snakker frysetørret mat på pose her. Uten at det er noe galt med det. (Min utheving - AJ) Hadde gått rett ned hos meg vertfall. Så lenge det er kalorier så glir det ned hos meg.
Tenkte å ikke kommentere mer, men når det kommer faktafeil så gjør jeg det likevel. For faktafeil bør vi unngå. Også når det gjelder dette.
Fordi dette er feil, Bjerknez. JULA hurtigmiddagen fra 24 Hours Meals er ferdiglagede retter som bare skal varmes opp, evt. spises som de er, dvs. uten å varme de opp. Såkalt mykhermetisert ferdiglaget rett.
Altså ikke frysetørret mat på pose, slike man må tilsette varmt vann for at det skal bli et måltid av det.
Takk for rettelsen. Men jeg vet ikke om det gjør det noe bedre, siden mat trolig holder seg bedre samt fersk lenger hvis det er frysetørket?
Det å frekventere forum vil over tid føre til økte kostnader, ser jeg. Neste gang jeg er på Jula må jeg handle inn både øks og mat.
Og jeg tror mykhermetisert mat holder seg like godt som mat på boks. Og jeg har RSP i skapet fra 1983 som jeg ikke har noen betenkeligheter med å spise.
Domino skrev: ↑03 sep 2022, 20:23
Det å frekventere forum vil over tid føre til økte kostnader, ser jeg. Neste gang jeg er på Jula må jeg handle inn både øks og mat.
Og jeg tror mykhermetisert mat holder seg like godt som mat på boks. Og jeg har RSP i skapet fra 1983 som jeg ikke har noen betenkeligheter med å spise.
Også må du få deg slike solide mat/oppbevaringsbokser i metall produsert i Inda (endelig noe som ikke er laget i Kina :-)å ), som er veldig praktiske å ha med på tur.
Kjøpte en til i går før jeg dro avgårde til Beitostølen:
________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
MC'er:
Suzuki GSX 1100 EF, 1985 (1991), Yamaha TDM 900, 2006 (2006 - 2010), Triumph Tiger 1050 SE, 2010 (2010 - 2012), Moto Guzzi Stelvio 8V, 2012 (2012 - 2015), KTM 1290 Super Adventure, 2015 (2015 - 2018), KTM 1290 Super Adventure S, 2018 (2018 - -->), KTM 390 Duke, 2021 (2021 - 2023), Moto Guzzi V7 850 Special 100 Anniversary (2023 - -->)
KTM 1290 SA S - nok en god grunn til oppmaskinering
Men disse bør sjekkes nøye før kjøp siden kvaliteten er noe variabel.
Men har vært veldig fornøyd med det jeg har .
________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
MC'er:
Suzuki GSX 1100 EF, 1985 (1991), Yamaha TDM 900, 2006 (2006 - 2010), Triumph Tiger 1050 SE, 2010 (2010 - 2012), Moto Guzzi Stelvio 8V, 2012 (2012 - 2015), KTM 1290 Super Adventure, 2015 (2015 - 2018), KTM 1290 Super Adventure S, 2018 (2018 - -->), KTM 390 Duke, 2021 (2021 - 2023), Moto Guzzi V7 850 Special 100 Anniversary (2023 - -->)
KTM 1290 SA S - nok en god grunn til oppmaskinering
Litt om mat, og hvor ting kommer fra...har jo jobba i matindustrien i drøye 40 år og kan da si at tilgjengelighet og pris avgjør det meste.
Ekstrakter for farge og smak jorda rundt, hvor frakta av og til dobler prisen på råstoffet.
Fiskekaker er mye Alaska- polloc...noe som betyr at mer enn 50 % er hentet hit fra det Nordlige- Stillehavet.
Så om ting er produsert i Spania kan det i ytterste konsekvens bare være pakket der...
Sent fra min SM-A715F via Tapatalk
Nyskjærrig - lurer på hva som er bak neste sving - når det er fastslått - så blir man rastlaus og lurer på hva som er bak den neste -- å sånn går livet - av og til tar nyskjærrigheta pause og da kan man avspore ei stund - til å bli kjent med folk og gjøre betjentskaper om til vennskap -- og ikke minst kan kroppen ha sine gode stunder og da gjelder det å enten nyte livet eller få noe gjort. Det siste skyves det ofte på, skal man være ærlig..
rolf-arne skrev: ↑05 sep 2022, 18:32
Litt om mat, og hvor ting kommer fra...har jo jobba i matindustrien i drøye 40 år og kan da si at tilgjengelighet og pris avgjør det meste.
Ekstrakter for farge og smak jorda rundt, hvor frakta av og til dobler prisen på råstoffet.
Fiskekaker er mye Alaska- polloc...noe som betyr at mer enn 50 % er hentet hit fra det Nordlige- Stillehavet.
Så om ting er produsert i Spania kan det i ytterste konsekvens bare være pakket der...
Sent fra min SM-A715F via Tapatalk
Hehe, enig. Så lenge det høres fint ut, så skriver man det på pakka. Innen rimelighetens grenser så klart. Det er vel noen lover og regler der også, men sannheten kan nok pyntes på.
Sannheten er at vertfall jeg ikke verdsetter denne turmaten vi snakker om her noe særlig høyere enn vanlig boksemat eller en hurtigrett fra Fjordland.