Domino skrev:Vi skal ikke glemme at både sammensetningen og produksjonsprosessen til Fjordland og andre er utviklet av fagfolk.
Først ,, det meste av maten du finner i Norske butikker er OK med store bokstaver.
Så skal man ha i mente at ofte teller prisen mye..
Om man kjøper innholdet og ikke påkledninga.
I 1995 eller 96 startet utviklinga av det som skulle bli Fjordland, på Ullandhaug i Stavanger. På bakgrunn av god hermetikk tradisjon i miljøet.
I bunnen ligger også kunnskapen om Sous-vide, som dette miljøet behersket bedre og bedre.
Fjordland er et av de produkter som burde vært fremmet for sin iherdige og utrettelige arbeide for å bringe kjøkkenbenken smak , så langt det går, til en industriell produksjon.
Har vært med på prosessen flere ganger, og fått sett hvor vanskelig det er. Især er melkeprodukter svært så sære i sin toleranse av bearbeiding.
Så jeg støtter deg der Domino...
Sent fra min SM-A715F via Tapatalk
Nyskjærrig - lurer på hva som er bak neste sving - når det er fastslått - så blir man rastlaus og lurer på hva som er bak den neste -- å sånn går livet - av og til tar nyskjærrigheta pause og da kan man avspore ei stund - til å bli kjent med folk og gjøre betjentskaper om til vennskap -- og ikke minst kan kroppen ha sine gode stunder og da gjelder det å enten nyte livet eller få noe gjort. Det siste skyves det ofte på, skal man være ærlig..