
Jeg mener at vi må gi kokken en ny sjanse..
Utbruddet om at det ville ta flere dager å lage mat till alle sammen,
stemte jo heldigvis ikke..
(maten var veldig god)og den kan jo fortæres om du har diabetes eller ikke..


Vel, det handler litt om grunnleggende holdninger til hva som betaler lønna di, en forståelse av det yrke du har og handlinger og personlige valg deretter. At det ikke tok flere dager å lage maten var jo bra, men kommer ikke som en formildende omstendighet hos meg. Matens kvalitet var terningkast 4.ejs skrev:![]()
Jeg mener at vi må gi kokken en ny sjanse..
Utbruddet om at det ville ta flere dager å lage mat till alle sammen,
stemte jo heldigvis ikke..
(maten var veldig god)og den kan jo fortæres om du har diabetes eller ikke..
![]()
Dexter skrev:Vel, det handler litt om grunnleggende holdninger til hva som betaler lønna di, en forståelse av det yrke du har og handlinger og personlige valg deretter. At det ikke tok flere dager å lage maten var jo bra, men kommer ikke som en formildende omstendighet hos meg. Matens kvalitet var terningkast 4.ejs skrev:![]()
Jeg mener at vi må gi kokken en ny sjanse..
Utbruddet om at det ville ta flere dager å lage mat till alle sammen,
stemte jo heldigvis ikke..
(maten var veldig god)og den kan jo fortæres om du har diabetes eller ikke..
![]()
Onsløv skrev:Blir en stund til jeg setter mine bein igjen der ihvertfall....
Menyen kan være så god og billig som bare det for meg. Her handler det om en person som blir dårlig behandlet fordi han ikke kan spise det samme som du og meg:Knut Morten skrev: Endringen til MC meny er helt klart til det bedre. Hva som er grunnen til at Pizzaen nå ikke var åpen, fikk vi ikke noen svar på, men endrer seg nok - bare maset blir stort nok.
Menyen nå var : fisk,flesk,kjøttkaker og kylling. Alt med ris eller poteter + pizza og dessert. til kr 125,-
Skulle jeg sitte å spise god mat og la en venn sitte uten tilbud? Mitt svar er nei takk, da betaler jeg heller det dobbelte på et annet sted!Gammelgutt skrev:Jeg har matintoleranse og er til de grader insulinresistent, så jeg lever gluten og melkefritt og uten raske karbohydrater (uten ris, poteter og mais). Det er da normalt ikke noe problem å spise ute, de fleste steder klarer å servere "ren" mat, dvs. rent kjøtt, fisk eller fugl med grønnsaker og uten saus eller dressing. Men det lot seg tydeligvis ikke gjøre på dette stedet. I følge kokken var det melk i alt de serverte og jeg fikk beskjed om at det var mitt problem.
Han mente også at vi skulle ha ringt på forhånd når vi var en gruppe. Men ute i veien sto en plakat om ÅPEN KAFè, og der sto det ingenting om forhåndsbestilling.
Det må være deilig å drive "servicebedrift" med så fleksible kunder som deg Gammelgutt...Gammelgutt skrev:Det er godt jeg ikke har nok hår til å være hårsår. Det er ikke første gangen det har vært problemer for meg å få mat som passer, men normalt sier jo de folk at beklager men vi har dessverre ikke noe som passer. Noen spisesteder er nok også redde for at det de serverer ikke er "rent" nok, men det skjer ikke noe galt om jeg spiser feil en gang innimellom. Men jeg må ikke skeie ut flere dager i strekk eller bøtte nedpå med melkeprodukter.
Jeg er ikke redd for å ta en ny tur til Vindfjelltun, det er jo bare å ha med mat, kjapt, trygt og billigere. Og så har jeg jo min lille snertne gassgrill så jeg kan servere meg selv de lekreste retter, og rompa mi er så stor at jeg kan bruke den som spisebord.
Det er vel ikke snakk om og overleve eller ikke, men kanskje kan vi bli mange nok til å påføre dem noe nedgang i omsettingen. Da kan en jo ha et håp om at ingen møter dårlige kundebehandlere i fremtiden...Baron von Waffel skrev: For min del er det ikek viktig om Vindfjelltunet overlever. Men stedet har jo relativt godt oppmøte med MC. Så jeg tror nok at de vil overleve selv om vi her på MCsiden.no holder oss unna. Dermed er det vi som taper. Men hva er det i så fall vi taper?
Jeg har sendt mail til dem og oppfordret dem til å komme med en off. beklagelse..Baron von Waffel skrev:Men om det skal ha noen effekt håper jeg jo at de er blitt informert om denne tråden.
cheron skrev:Solløkka :)AJ skrev:Enig med Knut Morten.
Folk bør få en ny sjanse, så også med Vindfjell-kokken.
Men opplever jeg det samme igjen så er det ingen bønn!![]()
Da stopper jeg heller langs veien et lite stykke bortenfor og spiser der. Husker ikke hva det heter, men vi ble i hvert godt mottatt der i fjor da flere MC-folk var innom på vei fra Trollrally.
Finnes som tidligere nevnt et alternativ ikke langt unna. Med begrensede parkeringsmuligheter i forhold til Vindfjelltunet, men ikke verre enn at det er plass til en god del MC'er der.Godtvoksen skrev:Det er vel ikke snakk om og overleve eller ikke, men kanskje kan vi bli mange nok til å påføre dem noe nedgang i omsettingen. Da kan en jo ha et håp om at ingen møter dårlige kundebehandlere i fremtiden...Baron von Waffel skrev: For min del er det ikek viktig om Vindfjelltunet overlever. Men stedet har jo relativt godt oppmøte med MC. Så jeg tror nok at de vil overleve selv om vi her på MCsiden.no holder oss unna. Dermed er det vi som taper. Men hva er det i så fall vi taper?Råtne epler må fjernes! Det hele handler om forbrukermakt - vi kan jo ikke ha det slik at hvis mange nok maser så kanskje vi får det slik vi vil. Det er jo å snu det hele på hodet. Det er de som skal "mase" (vise god service) for at du og jeg skal legge igjen penger hos dem.
Sporty gjort, Godtvoksen!Godtvoksen skrev:Jeg har sendt mail til dem og oppfordret dem til å komme med en off. beklagelse..Baron von Waffel skrev:Men om det skal ha noen effekt håper jeg jo at de er blitt informert om denne tråden.
Da det på plass.Godtvoksen skrev:Jeg har sendt mail til dem og oppfordret dem til å komme med en off. beklagelse..
Heisann Terje!
Flott at jeg blir gjort oppmerksom på hva som foregår!
Nå skjønte jeg egentlig ikke så veldig mye av hva som hadde hent, men som
ansvarlig her på Vindfjelltunet er det i min plikt og interesse at jeg
finner det ut...
Det finnes under ingen omstendigheter noen grunn til at noen fra personalet
skal oppføre seg som idioter selv om de har en aldri så dårlig dag!
Er det en som føler seg dårlig behandlet, så er det en for mye!
Da beklager jeg på det sterkeste!
Vi lever (overlever) på fornøyde gjester, og de må vi ha flest mulig av!
Kan jeg bry deg med et kort resume av hva som har skjedd, så skal jeg gjerne
gå ut offentlig og ordne opp etter at jeg også har tatt det opp internt!
På forhånd takk for at du bryr deg! :o)
:o) Espen Høgset
Vindfjelltunet Gjestegaard
Mobil: 45415450