Meny for motorsyklister!

... prat om alt og ingenting, trenger ikke handle om MC.
Svar
Brukeravatar
Geiroe
Innlegg: 861
Registrert: 29 jul 2013, 21:12
Motorsykkelen din: Honda VF1000F2 (85)
Bosted: Sandefjord

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av Geiroe »

Kanskje jeg skal ta sjansen. :-k Ha litt pølser i bakhånd. :knegg
For egen husk. Dekkskift PR3, service 103650

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Geiroe skrev: 29 nov 2019, 21:19 Kanskje jeg skal ta sjansen. :-k Ha litt pølser i bakhånd. :knegg
:knegg
Lurt ;) .

Men tror du slipper å ty til pølsene bare du passer på å vanne ut silda godt nok i noen timer før steking.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Geiroe skrev: 29 nov 2019, 21:19 Kanskje jeg skal ta sjansen. :-k Ha litt pølser i bakhånd. :knegg
:knegg
Lurt ;) .

Men tror du slipper å ty til pølsene bare du passer på å vanne ut silda godt nok i noen timer før steking.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

I kveld ble det skikkelig eksperimentering på kjøkkenet da middagen skulle lages.
Jeg har vanskelig for å tro at dette noengang er prøvd, men selv synes jeg resultatet ble over all forventning.

Et ikke spesielt velfylt kjøleskap gjorde at man måtte finne på noe av de råvarene man fant der.
To kryddersildfiléer, en rotgrønnsak som jeg tror var pastinakk, en gulrot, vanlig hvit løk og bacon.
Pommes frites fra fryseren og en dillsaus fra Knorr i kjøkkenskuffen.

Kryddersilda godt utvannet i flere timer. Deretter godt tørket med kjøkkenpapir før filetene ble surret i rug- og siktet hvetemel med kvernet pepper.
Deretter ble baconfiletene surret rundt kryddersildfiletene og stekt i stekeovn med litt smør i panna.
Steketimen tar man på feelingen og kan variere etter smak og behag. For egen del avsluttet jeg stekingen når baconet har fått en jevn lys brun stekefarge.
Pass på at filetene ikke brenner seg fast i stekeformen ved å bevege disse i formen med en stekespade.

Pommes frites og dillsaus tilberedes slik det står på "pakningsvedlegget"...

Rotgrønnsaken og gulroten tilbredes i gryte eller panne med olivenolje på middels varme. Tørket knuste brennesleblader tilsettes mot slutten av tilberedelsestiden sammen med rå hvit løk.

Aldri prøvd meg på dette tidligere, men må si jeg nøt måltidet og kjenner enda den markerte gode smaken preget av salt og sødme.
Fantastisk godt! Dette blir absolutt ikke siste gangen dette prøves. Neste gang blir det en litt annen variasjon med grønnsaker og antakelig stekte poteter i stedet for pommes frites:
Fishnchipsdillsauce.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Enkelt å lage og enkelt å like - så lenge kjøttet holder mål. Og det gjorde det i år!

Første 'bordsetting' for et par dager siden. Den andre i dag. Og da smaker gjerne retten bedre enn ved første anledning.

Fårikål :yeyeye :
Faarikaal 2019.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Enkelt, smakfullt og veldig greit på en søndagskveld:
Ravioli 22122019.JPG
Ravioli fra hermetikkboks innkjøpt på Lidl i Sverige. Tilberedt i stekeovn på 200 grader i ildfast form med hakket rød oreganokrydret tomat, revet ost og litt smør med tilsatt rød søtpaprika mot slutten av tilberedeningstiden på 10-15 minutter.
Servert toppet med tørket stornesle, ruccola, salat og aromatomater.
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Brukeravatar
FredrikE24
Innlegg: 5035
Registrert: 24 apr 2016, 18:53
Motorsykkelen din: BMW K1200RS
Bosted: Nordre Follo

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av FredrikE24 »

Hvor kjipt er det ikke å røre i grøten?

Godt jeg har hjelp på kjøkkenet. Denne både koker, varmer og rører kontinuerlig. Resultatet blir hjemmelaget.
4475CEC1-2695-4554-9682-FBEEAC9EA38E.jpeg
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Da var jeg chef på kjøkkenet i kveld og serverte min kjære og meg selv denne fiskeretten:
Middag 23012020.JPG
Ovnsbakte grønnsaker - poteter, fennikel, broccoli, litt sitronsskall, gulrot, purreløk og paprika - i dilltilsatt rapsolje, et par spiseskjeer smør, kvernet salt og pepper, en liten dæsj "Wild garlic" Falksatt og pålagte ferdigsgtekte baconstrimler på toppen mot slutten av tilberedingstiden.

Laksefilene lett pepret og dillkrydret.
Og litt ruccola på toppen før servering.
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Kona på jobb og jeg er chef på kjøkkenet :crazy: .

Så da ble det schnitzel av svin og bacon stekt i middelsvarme i stekepanne med smør med ovnsbakte grønnsaker - potetskiver, søtpoteskiver, stangselleri rot og blader, fennikel, gulrot, knust ukrydret italiensk tomat og rødløk krydret med salt, pepper og tørket brennelse i timiantilsatt rapsiolje og en drøy spiseskive smør.
Passet min gane helt ypperlig :yeyeye !
Baconsnitzel.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Ansvarlig på kjøkkenet i kveld.
Så da ble det bøkrøkt torsk i dag, med ovnsbakte grønnsaker (poteter, gulrot, stangselleri, broccoli, cherrytomater, fennikel og rødløk i oliven- og rapsolje med timian, dill og salt og pepper.

Ble slett ikke verst... ;)
Middagstorsk.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Brukeravatar
Jompa
Innlegg: 7211
Registrert: 08 jan 2011, 14:52
Motorsykkelen din: Triumph Sprint GT 1050
Bosted: Alta

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av Jompa »

Oi, denne tråden har jeg nesten ike vært innom. Rene kokeboka. :thumleft
De svake øyeblikkene er de beste øyeblikkene.

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Det er selvfølgelig ingen stor kunst for noen å lage en smaksrik grønnsakssuppe fra bunnen av.
Men det mest lettvinte er å kjøpe den på boks eller glass. Noe jeg gjerne gjør.
Men i dag ble det suppe fra bunnen av ut fra prinsippet her hjemme om at vi ikke kaster mat, med mindre den er i ferd med å bli helseskadelig :crazy: .

Så da var det å finne fra gårdsdagens potetrester fra laksemåltidet med overnbakte grønnsaker i dilltilsatt raps- og olivenolje.
Litt fennikelstang, gulrot, broccoli, blomkål og rød paprika i tillegg. Gitt et oppkok, småkoke i ca. 10 min. tilsatt en terning Knorr grønnsaksbuljong og litt villsopptilsatt flaksalt strø og tørket ruccola. Ja, selv ruccola som er i ferd med å miste "spensten" tørkes i romtemp. hjemme hos oss og brukes deretter som krydder.
Litt usikker på om jeg kjente villsoppsmaken, må jeg bare erkjenne. Men litt salt må til uansett i en suppe som dette. Så hvorfor ikke prøve en type som er smakstilsatt?

Ble slett ikke verst, sundt og godt!
En enkel matrett som også passer godt og er kjapt å lage når man er på MC-tur. Grønnsakene, krydder og buljonterningen man trenger har man alltids plass til sammen med propanbrenneren. Eller man kan lage suppen på forhånd og ha med seg på termos, flaske eller glass.
MCmeny 290220.JPG
Flaksalt.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Mine største fritidsinteresser her i livet er musikk og MC. Matinteressen har kommet senere...
Musikken tok tak i meg fra den dagen jeg høre "Puppet On A String" fra en radio på nabohytta her vi nå bor for lenge, lenge siden (1969?) da jeg passe sliten var på vei hjem etter slåttonnsarbeid på et av jordene nedenfor her:



11 år gammel (med forbehold om huskefeil...) hørte jeg altså denne låta fra radioen til Anne, som nå mange år senere er vår hyggelig hyttenabo med sin sigarettrøykende pensjonerte hjertekirurgektemann ( :crazy: ...).

MC interessen to full fart i 2006 og er omtrent like intens i dag :) .

Matinteressen har tatt seg opp de siste årene og nå i disse koronatider med fravær av jobboppdrag blir det til at man gå mer langsomt til verks med middagsmatlagingen.
Som i kveld med langsomt ovnstenkte laksefileter med ditto bacon og ovnsbakte grønnsaker (søtpotet, potet, stangselleri, rødløk, gulrot, fennikel, blomkål mm.) i dilltilsatt rapsolje, gresk olivenolje og smørtilsatt rapsolje godt himalayasaltet og kvernepepret med hele pepperspekteret med baby leaf og ruccola grønt og aromatiske små tomater.
Pluss litt villsopp knasesalt... :yeyeye .
På ingen måte noen kokk i særklasse, men duger godt nok så det holder for egen del :thumleft .

Smaken av måltidet har enda ikke gitt slipp i ganen :crazy: :
Middag 2503200.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Ingen bilder i dag, men må likevel innom denne tråden etter kveldens, etter egen bedømming, meget vellykkede middag:
God utvannet spekesild, tørket med hsuholdningspapir før filetene snurres i siktet speltmel med pepper og bittelitt eikrøkt flaksalt.
Deretter i stekepanne på middels temp. Noen minutter på begge, gjerne i meiresmør, alik jeg gjorde i dag.
Tilbehør: Ovnsbakte grønnsaker. I dag; oppskåret gulrot, potetskiver, søtpotetskiver, purre og fennikel i dilltilsatt rapsolje, meierismør og krydret med tørket stornesle. I tilllegg hakket tomat med oregano.

Kjenner fortsatt smaken på tunga... Veldig godt på alle måter :yeyeye !
Såpass at jeg faktisk har begynt å foretrekke utvannet silde framfor laks!
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Kveldens middag tilberedt helt på egenhånd mens kona var på jobb - fiskeburger (med paprika og urter, om jeg ikke husker feil) i smør, oliven- og rapsolje med bl.a dill, ovnsbakt bacon, pommes frites, hakket tomat med oregano, hjertesalat, cherrytomater og rødløk med dillsaus på en tretallerken krydret med tørket ruccula. Skulle gjerne hatt tørket brennesle i stedet, men er dessverre gått tom. Gleder meg stort til storneslen igjen blomster :twothumbs: :
Fish&bacon.JPG
Fries, Fish & Bacon ala AJ :crazy:

Trodde aldri jeg skulle påstå dette, men å tilberede fiskeburgere er langt enklere enn storfeburgere, som jeg fortsatt setter stor pris på - ingen tvil om det!

Ellers er det å si at bacon passer til stort sett alt. Veldig anvendelig og ikke minst smaklfullt :thumleft
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Brukeravatar
dypen
Innlegg: 7122
Registrert: 28 mai 2018, 20:55
Motorsykkelen din: R1250GSA
Bosted: Lillestrøm

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av dypen »

Min raske favoritt på egenhånd er grønnkålmix med fisk (torsk, laks eller ørret) Bytter på å tilberede den i panne eller stekeovn. En pakke med grønnkålmix med 1 sp skje olje og pepres godt legges i ildfast form, fisken krydres og legges på toppen i stekeovn 25 min. Eller fisken stekes i panne og grønnkålmix’n får et par tre minutter i panna. Noen ganger lager jeg potetmos til.
dypen :thumleft "You can never escape the FOG (Fast Old Guys)" "MC Logg"
Tempo Swing 150, Monark Maraton ILO Piano 50, Tempo Comet 60 +++ Suzuki AS 50, Yamaha LS2 100 første, Yamaha LS2 100 andre, Yamaha RS 100, Kawasaki Mach III H1 500, Honda CB750 Four K2, Kawasaki Z1000, Yamaha XT500, Baotian BT50QT, Chang Jiang 750 M1S sidevogn, Honda CB500X, KTM 1050 Adventure, Yamaha YZF-R1 5JJ, KTM 1290 Super Adventure S, Honda XL700VA Transalp, Kawasaki KZ900-A4, Kawasaki Z1A 900, BMW K1600GT, Yamaha XS500D 1H2, BMW R 1250 GS Adventure, Kawasaki GPX750R F1

Brukeravatar
MortenL
Innlegg: 143
Registrert: 17 apr 2020, 07:34
Motorsykkelen din: '85 Honda CB700SC Nighthawk S
Bosted: Jæren!

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av MortenL »

Min tur til å legge ut skrytebilder i denne tråden!

I dag stod det på menyen hjemmelagd hjortegryte med båtpoteter.

1. Starter med å skjære opp potetene, krydre dem skikkelig, og kaste de i ovnen. Da er de ferdige samtidig med resten:
2. Bruner så kjøttet.
3. Freser opp grønnsaker, i dag ble det en gulrot, litt sellerirot og sjalottløk.
4. Tilsetter kjøttkraft eller vann og buljong. Tykker det til med maisena, farger med sukkerkulør. Tilsetter litt balsamicoeddik, soyasaus og brunost for smaken, og prøver meg fram med krydder.
5. Kaster oppi kjøttet i gryta når sausen nærmer seg ferdig.

Akkurat denne fremgangsmåten bruker jeg også ofte om jeg lager vanlig brun saus til rødt kjøtt, jeg bruker bare mer vann når det er tilfellet.

Bilde
Smaker ekstra godt med gratis kjøtt fra gården til svigers! Det ble hjortekjøttdeig i dag, i mangel på hele kjøttstykker. Må snart få påfyll i frysa. ;)

Bilde
Det var andre enn meg i huset som syntes dette lukta veeldig godt!

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

@MortenL og dypen:
Artig at flere bidrar i denne tråden :thumleft .

Kjenner at smakløkene aktiveres når jeg leser og ser bilder av det dere beskriver :yeyeye .
Gode mattips for MC-folk, dette :prf !
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

cannon
Innlegg: 2264
Registrert: 13 feb 2011, 15:43
Motorsykkelen din: Honda cbr929rr 2000, Yamaha YZF R1 2006

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av cannon »

Turmat for mc, fjell, kano, jakt. En god lunsj i lyngen er alltid godt. Krever gassbluss, stomkjøkken eller bål, med stekepanne.

Før avreise (2 personer):
2 stk entrecot, krydres etter ønske, begge deles i 2 og legges i plastpose nr 1 sammen med 2 drøye klumper med stekesmør.
2 halvstore kokte poteter. Deles i 2 og legges i pose nr 2. sammen med en passe mengde oppskåret løk.
Ta med et par øl, eller en flaske vin.

På tur:
Brun smøret, hiv oppi 2 halve entrecot, 2 halve poteter og halvparten av løken. Etter 5 minutter i panna har man 2 fantastiske biffporsjoner, og de kan nytes mens neste ladning stekes.
Super turmat som krever minimalt med kokkelering og kjøkkenutstyr. Bon apetit :-)

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Utvannet lettstekt spekesild slutter ikke å overraske meg!

Fantastisk smakfullt sammen med ovnsbakte båtskårne poter og gulrøtter i tillegg til oppskåret fennikkel, spanske aromatomater, hvitløkstilsatt hakkede tomater fra LUXUS/Europris (for de av oss som liker slik smakstilsetting ;) ), rød paprika og grønnkål mm. fra ferdig pakket grønnsaksblanding. Alt ovnsbakt i den tiden man selv foretrekker i smaksrik olje fra IKEA, rapsolje med tilsatt dill fra samme i spedd gresk first virgin olivenolje, kvernet salt og pepper...

Utrolig smaksrikt for en som meg som liker maten såpass saltet at smaksløkene vet å sette pris på det.

Etter å ha fått fram den riktig så rette smaken for meg med utvannet stekt spekesild er "blek" oppdrettlakssmak en kjedelig smaksfattig skygge av dette. Selv stekt bacon til laksen hjelper ikke.

Speksilldfilene ble utvannet i 3-4 timer, deretter tørket med kjøkkenpapir og surret i finmalt spelt- og rugmel med en god dose kvernepepper og litt mindre kvernesalt før de ble hivd i stekepannen hvor de fikk godgjøre seg i middels temp i 3-4 min. på hver side før serverinjg.

Anbefaler alle på å ta sjansen på å prøve :thumleft :
Stekesild ala AJ.JPG
Detter er så godt at jeg nesten vurderer å gi meg som kjøtetater - jeg som er vokst opp med gård med alle de delikatessene dette byr på :yeyeye .
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Aah...! :sunny:
Middag ute i det fri i egen hage strålende vær.
Må det bli mange slike dager utover!
Endelig er det skikkelig vår :twothumbs: !!
utemiddag hjemme 25052020.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Brukeravatar
MortenL
Innlegg: 143
Registrert: 17 apr 2020, 07:34
Motorsykkelen din: '85 Honda CB700SC Nighthawk S
Bosted: Jæren!

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av MortenL »

Våger meg med enda et måltid som ikke er direkte turvennlig, men som var utrolig godt! Imponerte meg selv i dag når jeg for første gang lagde kamskjell med potetmos, ertepuré, bacon og balsamicosaus! Kona likte også alt utenom stjerna selv, kamskjellene. :knegg

Bilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Da har niko og jeg leid oss hytte på Stryn camping. Kort tid etter at vi parkerte kom det nok en regnbyge.
Ble en del regn i dag også på vei til nettopp Stryn.

Så det var godt å slippe teltoppsetting, også denne gangen...
Middagen i kveld ble østerriksk gulasj med ekstra potetterninger.
Og skulle vi ble mer sultne utover kvelden kan vi også slenge på en franskprodusert ravioli.
Men siden det også er mye god mat i godt drikke så regner vi begge med at det holder med hver vår tallerken gulasj :) :
20200630_190414.jpg
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Kveldens middag:
Fiskeburgere levert ferdig chilikrydret, litt bacon og ovnsbakte poteter, gulrot og grønnsaker i olje krydret med tørket stornesle, Himalayasalt og hvit pepper:
MC meny 07072020.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Online
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 39842
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
Motorsykkelen din: KTM 1290 SA S, ('18), Moto Guzzi v7 850 Special 100 year Anniversary
Bosted: Lunner på Hadeland
Kontakt:

Re: Meny for motorsyklister!

Legg inn av AJ »

Turlunsj for motorsyklister:
Karbonade med lauk på Haugseter Fjellstue i går, 4. august.
Mye god mat til grei pris:
Karbonade med lauk 04082020.JPG
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
_________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene her.
BildeBilde

Svar