Hmm!AJ skrev:ArcticTiger skrev: Jeg fortet meg det jeg var kar om, stårma ut på kjøkkenet, og vrengte opp steikeovns-døra, der lå det noe som kunne minne om ei rykende fersk 78-plate
Så det er ikke mine evner på Kjøkkenet som er skyld i at det fortsatt er liv i skrotten iaffal
Ja, ja... sånn kan det også gå.
Frosne italienske restelefser må behandles med varsomhet vet du, ArcticTiger
Italiensk og italiensk...
Du vet vel at disse restelefsene er en urnorsk "oppfinnelse"? Fattigfolk på bygdene fant det de hadde og la oppå ei lefse for å gjøre maten interessant og inntagende for hungersnødne familiemedlemmer og bygdefolk forøvrig.
Og dette funket så bra at Italia sendt "industrispioner" hit til lands for å stjæle ideen. Akkurat som folk fra Hadeland Glassverk sendte slike spioner til det som i dag er Den Tsjekkiske republikk for å ta med seg glassblåsekompetente folk hjem igjen på 1700-tallet.
Så nå vet du sannheten om pizza'en...
Fæle folk disse italienerne, når jeg tenker meg om...
Første pizza ble laget i Italia og den besto av pizzabunn, tomat, basilikum og ost .
Den ble laget for å ha noe jevt å servere Dronning Margherita og derav Pizza margherita, så det så!
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Margherita_of_Savoy" onclick="window.open(this.href);return false;
Carpas Tap a talk