Hmm!AJ skrev:ArcticTiger skrev: Jeg fortet meg det jeg var kar om, stårma ut på kjøkkenet, og vrengte opp steikeovns-døra, der lå det noe som kunne minne om ei rykende fersk 78-plate![]()
Så det er ikke mine evner på Kjøkkenet som er skyld i at det fortsatt er liv i skrotten iaffal![]()
Ja, ja... sånn kan det også gå.
Frosne italienske restelefser må behandles med varsomhet vet du, ArcticTiger![]()
Italiensk og italiensk...![]()
Du vet vel at disse restelefsene er en urnorsk "oppfinnelse"? Fattigfolk på bygdene fant det de hadde og la oppå ei lefse for å gjøre maten interessant og inntagende for hungersnødne familiemedlemmer og bygdefolk forøvrig.
Og dette funket så bra at Italia sendt "industrispioner" hit til lands for å stjæle ideen. Akkurat som folk fra Hadeland Glassverk sendte slike spioner til det som i dag er Den Tsjekkiske republikk for å ta med seg glassblåsekompetente folk hjem igjen på 1700-tallet.
Så nå vet du sannheten om pizza'en...
Fæle folk disse italienerne, når jeg tenker meg om...
Første pizza ble laget i Italia og den besto av pizzabunn, tomat, basilikum og ost .
Den ble laget for å ha noe jevt å servere Dronning Margherita og derav Pizza margherita, så det så!
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Margherita_of_Savoy" onclick="window.open(this.href);return false;
Carpas Tap a talk