Boxer skrev:
Ja, lurer på hvorfor det?
Kan ha noe med at den ene guttungen er kokk, og både han og jeg er rystet til langt inn i sjelen ved tanken på brun saus til laks - MEN smaken er som baken - full av dritt/delt (stryk det som ikke passer).
Ja, faktisk så lurer jeg fælt på hvorfor det ikke går an med brun saus (peppersaus i mitt tilfelle) til laks! At noen rystes langt inn i sjelen over litt matkreativitet som dette må jeg si ryster
meg en del, om enn ikke langt inn i sjelen...
Burde vel strengt tatt heller ikke være "mulig" å gni laksen inn med pepper heller da, muligens...
![Klør seg i hodet :scratch](./images/smilies/scratch.gif)
. Være seg jalapeno, svartpepper og grønnpepper...
Prøv det en gang, sier jeg bare...
Kan hende de som ikke har gjort det før får seg en god gastronomisk aha!-opplevelse
Og faller det ikke i smak er det bare å sende en tanke om
hvor det gikk galt med enkelte til han tullingen på MCsiden som stadig vekk nevner at dette er er saker for smaksløkene!
![lol :lol](./images/smilies/lol.gif)
________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene
her.
MC'er:
Suzuki GSX 1100 EF, 1985 (1991), Yamaha TDM 900, 2006 (2006 - 2010), Triumph Tiger 1050 SE, 2010 (2010 - 2012), Moto Guzzi Stelvio 8V, 2012 (2012 - 2015), KTM 1290 Super Adventure, 2015 (2015 - 2018), KTM 1290 Super Adventure S, 2018 (2018 - -->), KTM 390 Duke, 2021 (2021 - 2023), Moto Guzzi V7 850 Special 100 Anniversary (2023 - -->)
KTM 1290 SA S - nok en god grunn til oppmaskinering
![Bilde](https://s25.postimg.cc/jhuaiplbj/Super_Adv_S_150.png)