Boxer skrev:
Ja, lurer på hvorfor det?
Kan ha noe med at den ene guttungen er kokk, og både han og jeg er rystet til langt inn i sjelen ved tanken på brun saus til laks - MEN smaken er som baken - full av dritt/delt (stryk det som ikke passer).
Ja, faktisk så lurer jeg fælt på hvorfor det ikke går an med brun saus (peppersaus i mitt tilfelle) til laks! At noen rystes langt inn i sjelen over litt matkreativitet som dette må jeg si ryster
meg en del, om enn ikke langt inn i sjelen...
Burde vel strengt tatt heller ikke være "mulig" å gni laksen inn med pepper heller da, muligens...

. Være seg jalapeno, svartpepper og grønnpepper...
Prøv det en gang, sier jeg bare...
Kan hende de som ikke har gjort det før får seg en god gastronomisk aha!-opplevelse
Og faller det ikke i smak er det bare å sende en tanke om
hvor det gikk galt med enkelte til han tullingen på MCsiden som stadig vekk nevner at dette er er saker for smaksløkene!
