Med hjemmekontor og svært fleksibel arbeidstid kan man rett som det er bruke god tid på lunchen. Som i dag, med egenkomponert cheeseburgerbacon tallerken bestående av en høyst ordinær grovbrødskive toppet opp opp med grønt i bunn, hjertesalat for anledningen, halvstekte champignon skiver og vanlig hvit løk tilsatt noen dråper dressing av olivenolje, sitrondråper og kvernet salt og pepper, tre chorizopølseskiver, så en hemmelig krydderblanding på perleostskive fra Synnøve oppå der, brunede baconskiver på osten, så litt mer salat, sopp og løk, ovnsstekt burger og nok en perleostskive med hemmelig krydderblanding på undersiden og kvernet salt og pepper på toppen.
Varmes i steikovn noen minutter før servering.
Kjenner smaken i munnen enda - utrolig smaksrikt

.
Må lage meg to stykker neste gang. Kanskje prøve med pommes frites i tillegg også.
Tja... hvorfor ikke.
Sunn og god "junkfood" hjemme på eget kjøkken, velsignet fri for klinete dressing, sylteargurk og hamburgerbrød som smuler ved den minste berøring...

.
Enkelt, men likevel ikke gjort i en håndvending siden jeg foretrekker ovnssteking av burger og bacon i panne i stedet for steikepanne på plate. Men tiden det tar er verdt det!
Klargjort for ovnstekt burger og krydret osteskive på toppen
Bon appétit
